A nosa gama de produtos de panadería non é só galega polas características dos mesmos, se non tamén porque ESTAN FEITOS EXCLUSIVAMENTE EN GALICIA.
Traémolos varios días a semana, nas mellores condicións, para que poida saborealos na súa mesa.
Variedades de pans feitos en FORNO DE LEÑA, segundo os métodos tradicionais, coas mellores fariñas de Trigo, Centeo e incluso de Millo.
Esta tradición vese reforzada coa denominación protexida PAN DE CEA (acceso video documental)
En canto ás empanadas, temos as tradicionais como as de
Touciño e chourizo, Bonito, Bacallau e Carne.
As que engadimos as innovacións culinarias con sabores de
Bacallau con pasas, Zamburiñas, Polbo, Mexillóns, Xouba ………
Póñase en contacto con nos: indicarémoslle as variedades e días de recepción dos nosos produtos.tradicionais, coas mellores fariñas de Trigo, Centeo e incluso de Millo.